Meksikolainen lihapata

Silppua sipuli, viipaloi paprikat ja valkosipulit.

Ruskista jauheliha paistokasarissa öljyssä.

Lisää kasariin sipulisilppu ja anna hautua hetki.

Vaihe 2
Lisää myös paprikasuikaleet, valkosipuliviipaleet, herkkusienet ja lihaliemikuutio.

Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Vaihe 3
Mausta oreganolla, chilijauheella ja tomaattipyreellä.

Ripottele pinnalle persiljaa.

Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Anniina83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2673g4437kcal507.9g0g267.3g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g468g346kcal21.1g60.3g0.9g0g
Vesi1671g0kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 802g242kcal7.5g40.9g1.6g16g
Paprika punainen 802g235kcal7.5g36.1g3.2g15.2g
Sipuli (kuorittu)735g199kcal9.6g35.3g1.5g12.5g
Valkosipuli 334g362kcal26.4g54.5g2g7g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl67g167kcal8g1g14.7g0.1g
Mustapippuri 20g56kcal2.2g7.7g0.7g5.3g
Herkkusieni säilyke 668g113kcal14g1.3g2g16g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16480g12314kcal1208.4g474.2g587.8g144.2g
Valittu annoskoko8240g6157kcal604.2g237.1g293.9g72.1g
Annoskoko puolitettuna4120g3078kcal302.1g118.6g147g36.1g
Arvot/100g100g75kcal7.3g2.9g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267437