Hirvi lanttupedillä

Paistetaan pannussa voissa hirven paistia isoiksi filepaloiksi leikattuna.

Paistetaan sipuli.

Leikataan lanttu pieniksi kuutioiksi.

Laitetaan uunivuokaan pohjalle lanttukuutiot, päälle paistetut paistin kappaleet ja sipuli, niitten päälle pekoni kuori.

Sekoitetaan kastike ainekset, eli kerma, sinappijauhe, suola, riistamauste ja pippuri maun mukaan ja kaadetaan kastike uunivuokaan ja uuniin 150 astetta ja annetaan kypsyä hitaasti 2 ja puol - kolme tuntii.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 2861g3215kcal604.6g0g85.8g0g
Lanttu 1717g495kcal17.2g79g5.1g30.9g
Sipuli 401g121kcal5g19.2g0.8g6.8g
Valkosipuli 114g124kcal9g18.7g0.7g2.4g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 801g1812kcal128.2g4g144.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)2289g3662kcal61.8g61.8g343.3g0g
Sinappi 57g75kcal2.5g8.1g3.4g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16480g19011kcal1656.6g381.6g1166.6g82.2g
Valittu annoskoko8240g9505kcal828.3g190.8g583.3g41.1g
Annoskoko puolitettuna4120g4753kcal414.2g95.4g291.7g20.6g
Arvot/100g100g115kcal10.1g2.3g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383085