Gnocchit

Keitä perunat suolaisessa vedessä.

Kuori ja muussaa esim.

haarukalla.

Kaada jauhot työpöydälle (tai kulhoon).

Lisää päälle perunamössö ja muut aineet, vaivaa tasaiseksi.

Jauhojen määrä riippuu perunoiden rakenteesta - kun taikina on sopivan kiinteää, rullaa sormenpaksuisiksi tangoiksi.

Leikkaa n. 1,5 cm:n paloiksi ja anna odottaa sillä välin kun valmistat esim.

bolognaise-kastikkeen.

Keitä gnocchit merisuolatussa vedessä.

Kun pallerot nousevat pintaan (ei mene kauaa!), nostele ne reikäkauhalla kastikepannulle.

(Lisää sekaan esim.

mozzarellaraastetta sulamaan ja tarjoile.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g500g300kcal7.5g65g0.5g4.5g
Vehnäjauho puolikarkea 188g643kcal19.1g131.2g2.2g6.6g
Kananmuna kuorineen punnittu75g95kcal8.3g0.2g6.8g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g63g163kcal18.8g1.3g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1650g2401kcal107.4g395.4g37.8g22.2g
Valittu annoskoko825g1200kcal53.7g197.7g18.9g11.1g
Annoskoko puolitettuna413g600kcal26.9g98.9g9.5g5.6g
Arvot/100g100g146kcal6.5g24g2.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319192