Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 261g310kcal57.4g0g8.6g0g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.9g
Oivariini, 80 normaalisuolainen16g113kcal0.2g0.2g12.5g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)157g133kcal1.6g5.5g11g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g25g93kcal0.3g21g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 313g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1650g1329kcal120.4g58.8g66g2.2g
Valittu annoskoko825g665kcal60.2g29.4g33g1.1g
Annoskoko puolitettuna413g332kcal30.1g14.7g16.5g0.6g
Arvot/100g100g81kcal7.3g3.6g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114391