Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Jauheliha, sika-nauta 113g250kcal19.7g0g19.2g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g255g369kcal13.5g73.8g1.8g3.3g
Maito, Kevyt349g161kcal11.2g16.8g5.2g0g
Kananmuna kuoreton 25g35kcal3.1g0.1g2.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g56g158kcal10.7g0g12.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1652g1960kcal117.2g184.2g82.4g7.6g
Valittu annoskoko826g980kcal58.6g92.1g41.2g3.8g
Annoskoko puolitettuna413g490kcal29.3g46.1g20.6g1.9g
Arvot/100g100g119kcal7.1g11.2g5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251040