Kylmäsavulohipizza ruispohjalla

Sulata hiiva teelusikalliseen suolaa.

Lisätään vesi ja perään ruisjauhot, suurin osa sämppärijauhoista.

Lisätään öljy ja alustetaan kivan tuntuiseksi.

(Ruisjauho on sitten vähän tahmaisempaa).

Annetaan kohota hetki.

Paistetaan ensin pohjaa itsekseen 10 min 250 asteisessa uunissa.

Levitetään Creme Fraiche ja päälle kylmäsavulohiviipaleet ja kaprikset.

Paistetaan uunissa 250 asteessa vielä muutama minuutti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1599g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 280g209kcal36.7g3.1g1.1g19.3g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g480g4318kcal0g0g479.8g0g
Ruisjauho, 1 dl1999g6397kcal219.9g1279.4g46g277.9g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 1100g3455kcal116.1g653.1g24.2g60.5g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 1199g3325kcal24g36g335.8g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g1199g2315kcal227.9g1.2g155.9g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro400g123kcal8.4g16.8g2g12.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16512g40282kcal1266g3979.2g2089.6g741g
Valittu annoskoko8256g20141kcal633g1989.6g1044.8g370.5g
Annoskoko puolitettuna4128g10071kcal316.5g994.8g522.4g185.3g
Arvot/100g100g244kcal7.7g24.1g12.7g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198407