Jauhelihapizza

Valmista pizzapohja normaaliin tapaan lisäämällä kulhoon kuivahiiva, suola ja n. 1/2 dl vehnäjauhoista.

Sekoita ja lisää kädenlämpöinen vesi joukkoon.

Lisää loput vehnäjauhot pikkuhiljaa joukkoon sekoittaen ja vaivaa taikina valmiiksi.

Lisää öljy.

Levitä taikina matalaan piirakkavuokaan tasaiseksi pohjaksi.

Levitä tomaattimurska ja jauheliha.

Valita ananasmurskasta ylimääräinen mehu pois ja lisää pizzan päälle.

Mausta oreganolla ja valkosipulilla, ja lisää päälle juustoraaste.

Paista uunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ciuccu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1566g5374kcal159.6g1096.2g18.8g54.8g
Vesi, vesijohtovesi 1205g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl80g723kcal0g0g80.3g0g
Naudan paistijauheliha (Pirkka), annos 400g2811g4216kcal570.6g0g253g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g803g321kcal13.7g65.9g0.8g0g
Ananasmurska mehussa (Pirkka), annos 135g1084g618kcal10.8g151.8g10.8g15.2g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste602g2168kcal174.7g10.2g168.7g0g
Oregano, kuivattu 16g49kcal1.8g3.5g1.7g6.9g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g40g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16512g27008kcal1867.4g2665.6g1068.6g155.2g
Valittu annoskoko8256g13504kcal933.7g1332.8g534.3g77.6g
Annoskoko puolitettuna4128g6752kcal466.9g666.4g267.2g38.8g
Arvot/100g100g164kcal11.3g16.1g6.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329444