Raparperipiirakka ala Tuula

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Painele sulanut taikina pyöreään vuokaan.

Kuori raparperit ja pilko ne pieniksi viipaleiksi.

Sekoita muut aineet keskenään.

Levitä raparperit vuokaan ja kaada ranskankerma-muna-sokeri seos raparperien päälle.

Paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.

Tarjoile sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g3040g11552kcal215.8g1529.1g492.5g54.7g
Raparperi 2000g674kcal13.8g110g2g28g
Eila kevyt creme fraiche (Valio), annos 200g1600g3040kcal41.6g83.2g288g0g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Sokeri 680g2760kcal0g679.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.7g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g24g87kcal0.8g19.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16512g38993kcal764g4910g1747g165.4g
Valittu annoskoko8256g19496kcal382g2455g873.5g82.7g
Annoskoko puolitettuna4128g9748kcal191g1227.5g436.8g41.4g
Arvot/100g100g236kcal4.6g29.7g10.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461355