Yrttitarhan silakat

Laita puolet silakoista uunipannulle leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin.

Ripottele suola ja pippuri fileiden päälle.

Levitä tuorejuusto silakkafileiden päälle ja ripottele tilli pinnalle.

Nosta jokaisen maustetun fileen päälle toinen filee nähkapuoli ylöspäin.

Paista silakoita uunissa 220 °C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 6303g9058kcal1008.5g0g561g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 6g17kcal0.6g2.5g0.1g1.6g
Creme Bonjour Yrttitarha1198g3595kcal40.7g73.1g347.5g0g
Tilli, tuore 719g215kcal26.5g6.5g5.8g15.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16512g25770kcal2152.6g164.2g1828.8g33.4g
Valittu annoskoko8256g12885kcal1076.3g82.1g914.4g16.7g
Annoskoko puolitettuna4128g6443kcal538.2g41.1g457.2g8.4g
Arvot/100g100g156kcal13g1g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63571