Rypsipossuwok

Paista liha kunnolla ja mausta mielen mukaan..

lihan pitää olla rapean ruskeaa..

lisää perunasipulisekoitus ja kun ovat sulaneet, laita kasvikset sekaan..

Paista kunnes kunnolla kypsä, mutta edelleen rapea.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g256g512kcal51.2g0g33.3g0g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)7.9g54kcal0.1g0.1g5.9g0g
Perunasipulisekoitus 500g128g87kcal2g19.1g0.1g0g
Suolapähkinä 3.5g21kcal0.9g0.4g1.7g0.3g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow417g167kcal8.7g28.3g1.7g12.5g
Lihaliemikuutio Maggi10g27kcal0.9g0.7g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1652g1812kcal127.6g97.2g98.6g25.6g
Valittu annoskoko826g906kcal63.8g48.6g49.3g12.8g
Annoskoko puolitettuna413g453kcal31.9g24.3g24.7g6.4g
Arvot/100g100g110kcal7.7g5.9g6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264722