Helppo ja nopea suklaakakku

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g174g104kcal17.4g7.5g0.5g0g
Sokeri 296g1199kcal0g295.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 153g218kcal19.1g0.5g15.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 136g465kcal13.8g94.9g1.6g4.7g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 25g93kcal4.6g2.8g5.4g7.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8.3g33kcal0g8.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl35g313kcal0g0g34.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1652g4852kcal109.8g818.4g116g24.6g
Valittu annoskoko826g2426kcal54.9g409.2g58g12.3g
Annoskoko puolitettuna413g1213kcal27.5g204.6g29g6.2g
Arvot/100g100g294kcal6.6g49.5g7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=321920