Kylmäsavulohipizza ruispohjalla

Sulata hiiva teelusikalliseen suolaa.

Lisätään vesi ja perään ruisjauhot, suurin osa sämppärijauhoista.

Lisätään öljy ja alustetaan kivan tuntuiseksi.

(Ruisjauho on sitten vähän tahmaisempaa).

Annetaan kohota hetki.

Paistetaan ensin pohjaa itsekseen 10 min 250 asteisessa uunissa.

Levitetään Creme Fraiche ja päälle kylmäsavulohiviipaleet ja kaprikset.

Paistetaan uunissa 250 asteessa vielä muutama minuutti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 280g209kcal36.7g3.1g1.1g19.3g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g480g4320kcal0g0g480g0g
Ruisjauho, 1 dl2000g6400kcal220g1280g46g278g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 1100g3457kcal116.2g653.4g24.2g60.5g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 1200g3327kcal24g36g336g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g1200g2316kcal228g1.2g156g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro400g123kcal8.4g16.8g2g12.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16520g40302kcal1266.6g3981g2090.6g741.2g
Valittu annoskoko8260g20151kcal633.3g1990.5g1045.3g370.6g
Annoskoko puolitettuna4130g10076kcal316.7g995.3g522.7g185.3g
Arvot/100g100g244kcal7.7g24.1g12.7g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198407