Lihapullapanni

Paseerattu tomaatti ja muut sörssätään yhteen, kuumennetaan niin että osasto "muut" sulavat ja sekoittuvat joukkoon.

Maustetaan fondilla tai vastaavalla, pippurilla ja valkosipulikin voi tehdä terää.

Kaadetaan uunivuokaan lihapullien päälle, jotka on tehty "Lihapullat pannia varten"-ohjeen mukaan, mutta joita ei ole vielä paistettu.

Uunissa +225c ja noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g5259g1315kcal68.4g220.9g10.5g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g2104g5890kcal52.6g73.6g589g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 701g1214kcal53.3g16.1g105.2g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g196g177kcal5.9g6.9g13.7g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16520g17191kcal360.4g635g1436.8g2.8g
Valittu annoskoko8260g8596kcal180.2g317.5g718.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna4130g4298kcal90.1g158.8g359.2g0.7g
Arvot/100g100g104kcal2.2g3.8g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214112