Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g501g150kcal5g20g1.5g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi100g10kcal1.5g1.5g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija63g194kcal6.9g0g17.5g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)125g106kcal1.3g4.4g8.8g0g
Tonnikala öljyssä 38g71kcal10.2g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1656g1067kcal50g52.2g62.4g0.2g
Valittu annoskoko828g533kcal25g26.1g31.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna414g267kcal12.5g13.1g15.6g0.1g
Arvot/100g100g64kcal3g3.2g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143995