Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl493g651kcal64.6g1.5g40.9g0g
Voi 45g325kcal0.5g0.2g36.5g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g135g807kcal32.3g8.9g72.6g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl150g534kcal3g4.5g56.8g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3g12kcal0g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1656g4658kcal200.8g36.2g413.6g0g
Valittu annoskoko828g2329kcal100.4g18.1g206.8g0g
Annoskoko puolitettuna414g1165kcal50.2g9.1g103.4g0g
Arvot/100g100g281kcal12.1g2.2g25g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206765