Seitigratiini (kevyt), gluteeniton, munaton

1. Sulata seiti.

2. Viipaloi halkaistu, huuhdeltu purjo.

Kuumenna rasva pannulla ja kullota purjoviipaleita muutama minuutti.

Lisää ruokakerma ja mausteet.

3. Nosta kalafileet uunivuokaan.

Kaada päälle purjokastike ja ripoittele pinnalle kaprikset.

4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g451g316kcal72.2g0g1.4g0g
Purjosipuli 113g26kcal2g2.7g0.2g2.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Ruokakerma Valio 5%226g135kcal2.7g6.3g11.3g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.1g3.2kcal0.1g0.5g0g0.3g
Kapris etikkaliemessä, Figaro28g8.7kcal0.6g1.2g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1656g1080kcal155.2g21.4g37.2g7.2g
Valittu annoskoko828g540kcal77.6g10.7g18.6g3.6g
Annoskoko puolitettuna414g270kcal38.8g5.4g9.3g1.8g
Arvot/100g100g65kcal9.4g1.3g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220968