Nopea jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää sinne keittojuurekset.

Anna kiehua muutama minuutti ja lisää jauheliha ja sipuli.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g225g382kcal42.7g0g22.5g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 225g76kcal2.5g12.1g0.4g6.5g
Vesi, vesijohtovesi 337g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Mustapippuri, annos 1g0.6g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g1.7g5.8kcal0.2g1.3g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g3.4g12kcal0.6g1.5g0.8g0.4g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)5.6g15kcal0.7g0.7g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1656g1000kcal94.4g34.2g49.6g14.8g
Valittu annoskoko828g500kcal47.2g17.1g24.8g7.4g
Annoskoko puolitettuna414g250kcal23.6g8.6g12.4g3.7g
Arvot/100g100g60kcal5.7g2.1g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301303