Topposen lätyt

Sekoita ainekset paitsi sulatettu voi, lisää suola.

Anna turvota parikymmentä minuuttia.

Lisää sulatettu voi ja paista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 552 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl300g1080kcal6g8.1g114g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 0,5ug 300g116kcal9.9g8.4g4.5g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g18g10kcal1.1g0.5g0.4g18g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Voi 30g218kcal0.4g0.1g24.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1656g3421kcal79g56.2g320.8g37g
Valittu annoskoko828g1710kcal39.5g28.1g160.4g18.5g
Annoskoko puolitettuna414g855kcal19.8g14.1g80.2g9.3g
Arvot/100g100g207kcal4.8g3.4g19.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365327