Gluteenittomat suklaacookiet

Sulata voi. Rouhi suklaa ja sulata 50g voin joukoon.

Sekoita sokeri ja munat yksitellen hieman jäähtyneeseen rasvaseokseen.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

ja lisää suklaarouheen kanssa vuorotellen rasvaseoksee varovasti sekoittaen.

Sekoita tasaiseksi ja nostele lusikalla nokareita pellille.

Paista 200C 10min

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 120g871kcal1.4g0.5g97.6g0g
Leivontasuklaa, tumma (Fazer), annos 5g150g840kcal12g55.5g63g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g300g1020kcal7.5g249.1g1.5g6g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 7.2g27kcal1.3g0.8g1.6g2.2g
Leivinjauhe 4.5g7.9kcal0.2g1.7g0g0g
Sokeri 102g414kcal0g101.9g0g0g
Siirappi 84g253kcal0.1g62.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 60g86kcal7.5g0.2g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1656g7038kcal60g944g339.8g16.4g
Valittu annoskoko828g3519kcal30g472g169.9g8.2g
Annoskoko puolitettuna414g1760kcal15g236g85g4.1g
Arvot/100g100g425kcal3.6g57g20.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447785