Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g5006g1502kcal50.1g200.2g15g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi1001g100kcal15g15g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija626g1940kcal68.8g0g175.2g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 5g14kcal0.5g2.1g0.1g1.3g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1252g1064kcal12.5g43.8g87.6g0g
Tonnikala öljyssä 376g713kcal101.8g0g33.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16560g10664kcal497.4g522.2g623.4g2.6g
Valittu annoskoko8280g5332kcal248.7g261.1g311.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna4140g2666kcal124.4g130.6g155.9g0.7g
Arvot/100g100g64kcal3g3.2g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143995