Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 5406g10559kcal1010.4g0g729.8g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g2252g2478kcal51.8g90.1g225.2g0g
Tilli, tuore 541g162kcal19.9g4.9g4.3g11.4g
Suola, annos 3g54g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g27g46kcal2.2g8.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16560g26489kcal2168.6g207.2g1919g22.8g
Valittu annoskoko8280g13244kcal1084.3g103.6g959.5g11.4g
Annoskoko puolitettuna4140g6622kcal542.2g51.8g479.8g5.7g
Arvot/100g100g160kcal13.1g1.3g11.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676