Kipparin kaalipata

Valmistusaineet

400 g porsaan jauhelihaa tai paistijauhelihaa
1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
1 - 2 (200 g) sipulia tai nippu kesäsipulia
2 - 3 (350 g) porkkanaa
n. 1 kg varhaiskaalia
1 liha-juuresliemikuutio
1 - 2 dl vettä
1 prk (2,5 dl) Valio maustettua ruokakermaa Kippari® tai Kolme juustoa
suolaa
tuoretta oreganoa tai persiljaa
Valmistusohje

Ruskista jauheliha Oivariini rasvassa.

Lisää joukkoon myös hienonnetut sipulit ja karkeaksi raastetut porkkanat.

Lisää suikaloitu kaali, liemikuutio, vesi ja ruokakerma.

Hauduta kannen alla kunnes kypsää.

Tarkista maku, lisää halutessasi ripaus suolaa.

Viimeistele pata hienonnetulla tuoreella oreganolla tai persiljalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Sarisusua

Sarisusua sanoi...

Voisiko joku ystävällisesti laskea tälle kalorit/ 100g ??

keskiviikko 14.03.2012 klo 17:40

AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos40g288kcal0.2g0.2g32g0g
Valkokaali keräkaali 4000g1111kcal47.6g162.4g8g84g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi40g112kcal3.6g2.8g9.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g520g146kcal3.1g30.9g1g13g
Paprika punainen 680g199kcal6.4g30.6g2.7g12.9g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g1000g1200kcal23g48g100g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1600g2224kcal304g0g112g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16560g10559kcal775.8g549.8g529.8g219.8g
Valittu annoskoko8280g5279kcal387.9g274.9g264.9g109.9g
Annoskoko puolitettuna4140g2640kcal194g137.5g132.5g55g
Arvot/100g100g64kcal4.7g3.3g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279744