Rento kasvispiiranen

Painele sulanut piirakkataikina vuokaan.

Lisää vihannekset.

Raasta juusto ja sekoita joukkoon loput aineet.

Lisää suolaa, maustepippuria ja rakuunaa.

Levitä vihannesten päälle.

Piirakkataikinan ohjeiden mukaan paistaessa kerma jäi vielä sakeutumatta, joten lisäsin 15 min lisää taikinan ohjeeseen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 3000g836kcal68.1g87g6g66g
Kymppi kevyt piirakkataikina2400g5760kcal165.6g919.2g151.2g72g
Oltermanni, perinteinen1080g3888kcal270g0g313.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)900g1134kcal99g2.7g81g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)900g1485kcal27g36g135g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16560g26207kcal1259.4g2089.8g1372.8g276g
Valittu annoskoko8280g13103kcal629.7g1044.9g686.4g138g
Annoskoko puolitettuna4140g6552kcal314.9g522.5g343.2g69g
Arvot/100g100g158kcal7.6g12.6g8.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282729