Metvursti-Marinara kastike

Kuulota hienonnettu sipuli ja jpuristettu valkosipuli oliiviöljyssä, lisää sitten myös siivuiksi leikattu metvursti ja anna sen paistua hieman.

Kun metvursit on paistunut, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Anna kypsyä sekoittaen n. 10-15 min.

Valkosipulia on omassa resptissäni aika infernaalinen määrä, eli sitä voi jättä tarvittaessa vähemmänkin.

Ilman valkosipulia tätä herkkua ei kuitenkaan kannata jättää.

Jos taasen pitää oliiveistä, voi mausteiden lisäyksen yhteydessä kastikkeen sekaan laittaa viipaloituja mustia oliiveja maun mukaan.

Mainio kastike joka sopii hyvin kanan ja pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g6013g2105kcal96.2g414.9g6g84.2g
Metvursti, kevyt LINJA (Hk), annos 4g1203g3608kcal312.7g0g264.6g0g
Oliiviöljy 162g1436kcal0g0g162.4g0g
Sipuli (kuorittu)661g179kcal8.6g31.7g1.3g11.2g
Valkosipuli 144g156kcal11.4g23.5g0.9g3g
Basilika, tuore 24g6.5kcal0.8g0.3g0.2g0.4g
Oregano, kuivattu 48g147kcal5.3g10.4g5g20.6g
Mustapippuri 24g67kcal2.6g9.2g0.8g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16560g15408kcal875.2g980g882.4g251.6g
Valittu annoskoko8280g7704kcal437.6g490g441.2g125.8g
Annoskoko puolitettuna4140g3852kcal218.8g245g220.6g62.9g
Arvot/100g100g93kcal5.3g5.9g5.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341213