Porkkana-inkiväärikeitto

Hienonna sipuli ja paloittele porkkanat, varsiselleri, valkosipuli ja inkivääri.

Kuumenna öljy kattilassa ja lisää kasvikset.

Kääntele niitä hetki öljyssä.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kypsennä kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta ja mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Tiiuzca

Tiiuzca sanoi...

Inkiväärin ystävänä laitoin inkivääriä vähän enemmän ja porkkanaa vähemmän. Hyvää tuli edelleen ja omasta mielestä maut tasapainottuivat, kun porkkanaa oli suhteessa vähemmän.

lauantai 15.02.2014 klo 08:54

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2566g719kcal15.4g152.7g5.1g64.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g570g154kcal7.4g27.4g1.1g9.7g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka308g34kcal3.4g3.4g0.6g3.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g40g42kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Inkivääri, tuore, silputtu91g73kcal1.6g16.2g0.7g1.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl57g513kcal0g0g57g0g
Vesi4562g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)57g148kcal7.4g6.8g10.3g0.2g
Mustapippuri 29g80kcal3.1g10.9g0.9g7.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16560g3524kcal83g447.8g151.8g174.8g
Valittu annoskoko8280g1762kcal41.5g223.9g75.9g87.4g
Annoskoko puolitettuna4140g881kcal20.8g112g38g43.7g
Arvot/100g100g21kcal0.5g2.7g0.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=406265