Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3400g717kcal40.8g115.6g6.8g71.4g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 2600g5916kcal494g0g442g0g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 44g93kcal13.2g2.8g3.1g0.5g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g400g48kcal6g6g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g800g2720kcal16g24g288g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16568g20244kcal1250g299.4g1570g143.8g
Valittu annoskoko8284g10122kcal625g149.7g785g71.9g
Annoskoko puolitettuna4142g5061kcal312.5g74.9g392.5g36g
Arvot/100g100g122kcal7.5g1.8g9.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221513