Kukkakaali jauhelihavuoka

Ruskista sipuli, valkosipuli ja jauheliha öljyssä.

Lisää pyre, haluamasi mausteet ja anna hautua puolisen tuntia hiljaisella lämmöllä.

Keitä tai höyrytä kukkakaali puolikypsäksi (pakastekukkakaalissa tätä ei tarvitse tehdä).

Laita jauhelihakastike uunivuoan pohjalle ja kukkakaalit kastikkeen päälle.

Pinnalle reilusti juustoraastetta.

Paista 175 asteisessa uunissa 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen2799g3890kcal531.8g0g195.9g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g350g385kcal17.5g73.5g1.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g56g58kcal4.4g9.1g0.3g1.1g
Oliiviöljy 95g835kcal0g0g94.5g0g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Kukkakaali 3499g842kcal63.3g77g10.5g80.5g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1050g3778kcal293.9g21g283.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi77g216kcal6.9g5.4g17.7g0.1g
Mustapippuri 14g39kcal1.5g5.4g0.5g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16576g20276kcal1847.6g416.4g1210.4g182.6g
Valittu annoskoko8288g10138kcal923.8g208.2g605.2g91.3g
Annoskoko puolitettuna4144g5069kcal461.9g104.1g302.6g45.7g
Arvot/100g100g122kcal11.1g2.5g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101349