Pinaatti-kalakeitto

Suikaloi perunat, porkkanat ja sipuli.

Lisää kasvikset, 10 maustepippuria, laakerinlehti ja kalafondi tai kalaliemikuutio kiehuvaan veteen.

Paloittele kala, lisää keittoon.

Lisää sulatejuusto, sekoita, kunnes juusto on sulanut.

Lisää (purjosuikaleet), herneet ja pinaatti tai kesällä nokkosen lehtiä.

Paljon tilli-, persilja- ja ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puna-ahven pakaste 1122g1282kcal188.6g0g58.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1402g1068kcal26.4g217.4g2.8g14g
Porkkana 701g229kcal4.3g39g1.4g17.9g
Purjosipuli 281g64kcal5.1g6.7g0.6g5.9g
Sipuli 337g102kcal4.2g16.2g0.7g5.7g
Maustepippuri, annos 1g14g0.4kcal0g0g0.1g0g
Vesi2805g0kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g561g1402kcal78.5g19.1g112.2g0g
Pinaattipakaste 150g421g59kcal8g1.7g2.1g5.5g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g561g297kcal32g29.7g5g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g28g18kcal2.1g2.5g0.1g0g
Tilli, tuore 56g17kcal2.1g0.5g0.4g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16576g9078kcal702.6g665.6g367.4g100.4g
Valittu annoskoko8288g4539kcal351.3g332.8g183.7g50.2g
Annoskoko puolitettuna4144g2270kcal175.7g166.4g91.9g25.1g
Arvot/100g100g55kcal4.2g4g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101369