Kanakasviswok

1. Paista kanasuikaleet (tai kanajauheliha) rasvassa. 2. Lisää sipulit ja valkosipuli. 3. Lisää porkkanat. 4. Lisää loput kasvikset, pehmeimmät viimeiseksi. 5. Mausta pippureilla ja chileillä. 6. Lisää kanaliemikuutio desilitraan kiehuvaa vettä ja lurauta keitokseen (antaa makua ja suolan). 7. Valmista kun porkkanat ovat al dente.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 592 grammaa

Petriaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 2800g2999kcal646.8g0g42g0g
Oliiviöljy 35g310kcal0g0g35g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g700g196kcal4.2g41.7g1.4g17.5g
Kesäkurpitsa zucchini 700g126kcal3.9g17.5g2.8g4.9g
Sipuli 700g212kcal8.8g33.6g1.4g11.9g
Paprika keskiarvo 700g200kcal6.6g30g2.8g13.3g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka700g77kcal7.7g7.7g1.4g7g
Valkosipuli 105g114kcal8.3g17.1g0.6g2.2g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)70g182kcal9.1g8.4g12.6g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 700g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 700g160kcal12.7g16.8g1.4g14.7g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g378g227kcal19.7g35.9g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16576g9606kcal1455.6g417.4g203.6g143.6g
Valittu annoskoko8288g4803kcal727.8g208.7g101.8g71.8g
Annoskoko puolitettuna4144g2402kcal363.9g104.4g50.9g35.9g
Arvot/100g100g58kcal8.8g2.5g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259872