Rucola-kalapihvit

Jauha lohi, kylmäsavukirjolohi ja 1 ruukku rucolaa monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon kasvisfondi, tomaattimurska, sitruunapippuria ja suolaa.

Tee pieniä pihvejä.

Paista paistinpannulla tai uunissa 250 °c n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sirlil10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 4667g9115kcal872.2g0g630g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)1400g2520kcal266g1.4g154g0g
Kananmuna kuoreton 1027g1465kcal128.3g3.1g105.2g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g261g314kcal6.5g15.7g23.5g3.9g
Tomaattimurska 933g274kcal5.2g49.5g1.9g17.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16576g27375kcal2556.4g139.4g1829.2g43.2g
Valittu annoskoko8288g13687kcal1278.2g69.7g914.6g21.6g
Annoskoko puolitettuna4144g6844kcal639.1g34.9g457.3g10.8g
Arvot/100g100g165kcal15.4g0.8g11g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330164