Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 3360g1424kcal329.6g13.4g3.4g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g2240g12096kcal224g806.4g828.8g0g
Semper mangoa soseena2240g1120kcal4.5g268.8g6.7g0g
Sokeri 448g1818kcal0g447.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16576g32916kcal1116.2g3072.4g1677.8g0g
Valittu annoskoko8288g16458kcal558.1g1536.2g838.9g0g
Annoskoko puolitettuna4144g8229kcal279.1g768.1g419.5g0g
Arvot/100g100g199kcal6.7g18.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359658