Marinoidut kikherneet

Liota ja keitä kikherneet pakkauksen ohjeen mukaan.

Murskaa valkosipulinkynnet, sekoita ainekset kulhoon ja jätä jääkaappiin marinoitumaan vähintään 8 tunniksi.

Huom: ainesten suhteita voit muutella vapaasti oman maun mukaisesti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g6541g8765kcal582.1g1190.4g170.1g281.3g
Sitruunamehu, laimentamaton1308g275kcal3.9g20.9g0g1.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g75g78kcal5.9g12.2g0.4g1.5g
Oliiviöljy 252g2231kcal0g0g252.3g0g
Suola, annos 3g56g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 56g157kcal6.1g21.5g1.9g14.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16576g23010kcal1196g2490g849.4g598g
Valittu annoskoko8288g11505kcal598g1245g424.7g299g
Annoskoko puolitettuna4144g5752kcal299g622.5g212.4g149.5g
Arvot/100g100g139kcal7.2g15g5.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=64788