Sienillä täytetty paprika

Uuni lämmitetään 200 asteeseen, paprikanpuolikkaat öljyllä valeltuna kuori ylöspäin kypsymään.

Keitetään quinoa.

Sekasieniä (pakaste tai tuore: puhdistettuja, paloiteltuja, tarvittaessa ryöpättyjä ja paistettuja, suolattuja) ja sipulisilppua lämmitellään pannulla.

Lisätään ruokakerma, valutettu kypsä quinoa ja tacomauste.

Tarkistetaan suola.

Raastetaan parmesan-juusto.

Paprikat uunista: käännetään kulhoiksi ja täytetään, päälle ripotellaan juustoraaste.

Vielä uuniin (vähennä lämpöä 175 asteeseen) kunnes juusto on sulanut / vähän saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 461 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1530g448kcal14.4g68.9g6.1g29.1g
Quinoa(kinoa) (Gogreen), annos 70g630g2174kcal132.3g396.9g6.3g100.8g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g243g2148kcal0g0g243g0g
Sieni tatti, hapero 2700g746kcal49.4g78.3g13.5g51.3g
Tacomausteseos pussi (Old elpeso), annos 30g270g799kcal17.8g156.6g10g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1800g2880kcal48.6g48.6g270g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g630g2478kcal201.6g0g182.7g0g
Sipuli 495g150kcal6.2g23.8g1g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16596g23646kcal940.6g1546.2g1465.2g379.2g
Valittu annoskoko8298g11823kcal470.3g773.1g732.6g189.6g
Annoskoko puolitettuna4149g5912kcal235.2g386.6g366.3g94.8g
Arvot/100g100g143kcal5.7g9.3g8.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368144