Nakkikeitto

Kuori 3 keskikokoista perunaa, pala lanttua ja pala porkkanaa.

Pilko purjo, nakit ja sipuli siivuiksi ja perunat pieniksi kuutioiksi.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio ja keittele kunnes kaikki aineet on kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja monipippuria myllystä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 16g12kcal0.3g2.5g0g0.2g
Lanttu 2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.3g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Nakki,popsi grillinakki17g44kcal2.1g1g3.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g118kcal5g7.4g7.4g0.4g
Valittu annoskoko83g59kcal2.5g3.7g3.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna42g30kcal1.3g1.9g1.9g0.1g
Arvot/100g100g71kcal3g4.5g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343754