Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g2.2g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.3g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g1.1g1.5kcal0.2g0.2g0g0.5g
Vehnänalkio 0.5g2kcal0.2g0.2g0.1g0.1g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki41g23kcal3.4g2g0.1g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss11g3.7kcal0.1g0.4g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g153kcal14.4g10.8g5.6g2.2g
Valittu annoskoko83g77kcal7.2g5.4g2.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna42g38kcal3.6g2.7g1.4g0.6g
Arvot/100g100g92kcal8.7g6.5g3.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372983