Pinaatti-kalakeitto

Suikaloi perunat, porkkanat ja sipuli.

Lisää kasvikset, 10 maustepippuria, laakerinlehti ja kalafondi tai kalaliemikuutio kiehuvaan veteen.

Paloittele kala, lisää keittoon.

Lisää sulatejuusto, sekoita, kunnes juusto on sulanut.

Lisää (purjosuikaleet), herneet ja pinaatti tai kesällä nokkosen lehtiä.

Paljon tilli-, persilja- ja ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puna-ahven pakaste 11g13kcal1.9g0g0.6g0g
Peruna, vanha, kuorittu 14g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Porkkana 7g2.3kcal0g0.4g0g0.2g
Purjosipuli 2.8g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g5.6g14kcal0.8g0.2g1.1g0g
Pinaattipakaste 150g4.2g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g5.6g3kcal0.3g0.3g0.1g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g91kcal7g6.8g3.6g1.2g
Valittu annoskoko83g46kcal3.5g3.4g1.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna42g23kcal1.8g1.7g0.9g0.3g
Arvot/100g100g55kcal4.2g4.1g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101369