Kanakasviswok

1. Paista kanasuikaleet (tai kanajauheliha) rasvassa. 2. Lisää sipulit ja valkosipuli. 3. Lisää porkkanat. 4. Lisää loput kasvikset, pehmeimmät viimeiseksi. 5. Mausta pippureilla ja chileillä. 6. Lisää kanaliemikuutio desilitraan kiehuvaa vettä ja lurauta keitokseen (antaa makua ja suolan). 7. Valmista kun porkkanat ovat al dente.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 592 grammaa

Petriaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 28g30kcal6.5g0g0.4g0g
Oliiviöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g7g2kcal0g0.4g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 7g1.3kcal0g0.2g0g0g
Sipuli 7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika keskiarvo 7g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka7g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.7g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 7g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 7g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g3.8g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g96kcal14.6g4.4g1.8g1.2g
Valittu annoskoko83g48kcal7.3g2.2g0.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna42g24kcal3.7g1.1g0.5g0.3g
Arvot/100g100g58kcal8.8g2.6g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259872