Sitruuna-inkiväärikuivakakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää sekaan munat.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan muutamassa erässä.

Lisää mausteeksi sitruuna-aromia ja teelusikallinen kuivattua inkivääriä.

Rasvaa ja korppujauhota vuoka, kaada taikina tasaisesti vuokaan.

Paista uunin alatasolla 175°C:ssa noin 50 min. Kumoa jäähtyneenä.

Paino raakana 748 g, kypsänä 610 g.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Mkeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.22g122kcal0.2g0.2g13.4g0g
Sokeri 19g77kcal0g18.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 22g75kcal2.2g15.2g0.3g0.8g
Leivinjauhe 1.1g2kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana167g611kcal9.6g71.4g31.2g1.6g
Valittu annoskoko83g306kcal4.8g35.7g15.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna42g153kcal2.4g17.9g7.8g0.4g
Arvot/100g100g367kcal5.8g42.9g18.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312059