Rucola-kalapihvit

Jauha lohi, kylmäsavukirjolohi ja 1 ruukku rucolaa monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon kasvisfondi, tomaattimurska, sitruunapippuria ja suolaa.

Tee pieniä pihvejä.

Paista paistinpannulla tai uunissa 250 °c n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sirlil10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 47g92kcal8.8g0g6.3g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)14g25kcal2.7g0g1.5g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g2.6g3.1kcal0.1g0.2g0.2g0g
Tomaattimurska 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana167g275kcal26g1.4g18.2g0.4g
Valittu annoskoko83g138kcal13g0.7g9.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna42g69kcal6.5g0.4g4.6g0.1g
Arvot/100g100g165kcal15.6g0.8g10.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330164