Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 34g14kcal3.3g0.1g0g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g23g122kcal2.3g8.1g8.3g0g
Semper mangoa soseena23g11kcal0g2.7g0.1g0g
Sokeri 4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g331kcal11.2g30.8g16.8g0g
Valittu annoskoko83g165kcal5.6g15.4g8.4g0g
Annoskoko puolitettuna42g83kcal2.8g7.7g4.2g0g
Arvot/100g100g199kcal6.7g18.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359658