Pulla-mustikkapiirakka

Sekoita jauhot ja kardemumma.

Lisää niihin juokseva margariini.

Lämmitä maito, lisää suola, sokeri ja hiiva ja kaada jauhoinin.

Vatkaa.

Kauli uunipellille.

Anna nousta 45min.

Pyörittele mustikat sokerissa ja perunajauhoissa.

Levitä pohjan päälle.

(Voitele halutessasi munalla reunat)
Paista 15-20 min. 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta25g92kcal3.3g17.8g0.5g0.9g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Margariini, 60%, Rainbow5.6g31kcal0.1g0.1g3.4g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 14g6.4kcal0.4g0.7g0.2g0g
Sokeri 4.8g20kcal0g4.8g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustikka metsä- 28g12kcal0.1g1.8g0.2g0.9g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.1g3.8kcal0g0.9g0g0g
Sokeri 2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g352kcal8g57.6g8.6g4g
Valittu annoskoko83g176kcal4g28.8g4.3g2g
Annoskoko puolitettuna42g88kcal2g14.4g2.2g1g
Arvot/100g100g212kcal4.8g34.7g5.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372431