Jauhelihakastike papujen kera (kevyt)

Ruskista hieman sipulia (jos tahdot, toimii ilman sipuliakin).

Ruskista jauheliha tilkassa öljyä, mausta suolalla, mustapippurilla, basilikalla ja paprikajauheella.

Lisää tölkki valkoisia papuja tomaattikastikkeessa sekä tölkki paseerattua tomaattia.

Anna porista hetki.

Tarjoile nauhaspagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1335 grammaa

Sofie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g31g7.8kcal0.4g1.3g0.1g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow27g23kcal1.2g4g0.1g1.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.8g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana167g155kcal12.8g10.6g6.6g2.6g
Valittu annoskoko83g78kcal6.4g5.3g3.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna42g39kcal3.2g2.7g1.7g0.7g
Arvot/100g100g93kcal7.7g6.4g4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=59465