Kesäkurpitsaröstit

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Ohjeesta puuttuu vielä:
mausteena currya, suolaa, mustapippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa55g9kcal0.2g1.4g0.3g0.4g
Pekoni (Dulano)6.6g17kcal1.2g0.2g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)11g14kcal1.2g0g1g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g5.5g21kcal1.6g0.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana167g126kcal8.6g4.2g8.2g1g
Valittu annoskoko84g63kcal4.3g2.1g4.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna42g32kcal2.2g1.1g2.1g0.3g
Arvot/100g100g76kcal5.1g2.5g4.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132882