Erilainen makkarapasta

Keitä pasta puolikypsäksi ja valuta vesi pois.

Viipaloi makkarat, sipuli, tomaatti, kesäkurpitsa, paprika ja valkosipulinkynnet.

Kuumenna wokki ja paista makkaroita tilkassa salaattijuuston öljyä.

Lisää ensin valkosipuli ja sitten viipaloidut vihannekset.

Lisää ruokakerma ja mausta oman maun mukaan.

Kaada pasta pannulle ja anna hautua muutama minuutti.

Mausta salaattijuustokuutioilla ja basilikanlehdillä.

Lisänä maistuu tuore salaatti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti-chilipasta (Myllyn paras), annos 80g19g65kcal2.5g12g0.6g1.1g
Prinssinakki pirkka 300g11g27kcal0.4g0.4g2.3g0g
Kabanossi grilli balkan (Hk), annos 80g15g38kcal2.3g0.2g3.2g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, tuore4.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa11g1.9kcal0g0.3g0.1g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %7.5g14kcal1.6g0.1g0.8g0g
Paprika, punainen2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)9g5.6kcal0.1g0.4g0.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana167g309kcal14g28g14.8g2.8g
Valittu annoskoko84g155kcal7g14g7.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna42g77kcal3.5g7g3.7g0.7g
Arvot/100g100g185kcal8.4g16.7g8.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186978