Tonnikala munarullaa

Sekoita munat, vehnäjauho, puolet juustoraasteesta, leivinjauhe, maito.

Kaada pellille joka vuorattu leivinpaperilla ja 200 ast uuniin 20-30 min. poista uunista ja anna hieman jäähtyä.

Sekoita kala ja tuorejuusto, lisää halutessa mausteita ja yrttejä, levitä tasaisesti levyn päälle, rullaa leivinpaperin avulla rullaksi, päälle loput juustoraasteesta ja uuniin takaisin kunnes juusto sopivasti ruskistunut.

Voila!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Hd1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen25g8.3kcal0.8g1.2g0g0g
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g6.3g22kcal0.8g4.4g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala vedessä ( Abba ) 185 g purkki19g21kcal4.7g0.1g0.2g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste7.1g26kcal2.1g0.1g2g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g13g20kcal1g0.5g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana167g233kcal22.2g12.8g10.6g0.4g
Valittu annoskoko84g117kcal11.1g6.4g5.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna42g58kcal5.6g3.2g2.7g0.1g
Arvot/100g100g139kcal13.3g7.6g6.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452850