Kaalipata karjalanpaistista

Laita kaikki ainekset isoon kattilaan.

Lisää valkopippuria ja valkosipulia oman maun mukaan.

Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hiljalleen kuplien 2-3 tuntia.

Kypsän kaalipadan voi soseuttaa ja syödä sosekeittona.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Iisebel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 30g8.3kcal0.4g1.2g0.1g0.6g
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g15g23kcal2.6g0.1g1.3g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.1g2.8kcal0.1g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana167g67kcal6.2g2.6g3.2g1.2g
Valittu annoskoko84g34kcal3.1g1.3g1.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna42g17kcal1.6g0.7g0.8g0.3g
Arvot/100g100g40kcal3.7g1.6g1.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=454704