Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g39g19kcal0.5g3.1g0.5g0.4g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 31g69kcal5.5g0g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana167g182kcal12.4g7.2g11.6g1g
Valittu annoskoko84g91kcal6.2g3.6g5.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna42g46kcal3.1g1.8g2.9g0.3g
Arvot/100g100g109kcal7.4g4.3g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73811