Sunnuntai aamun leivät

Paahda paksut leipäviipaleet parilapannussa tilkassa oliiviöljyä, jonka sekaan pienitty valkosipulia.

Valmista "salsa" erillisessä pannussa samaan aikaan.

Pilko kaikki ainekset (poista tomeeteista siemenet! )pieneksi hakkeeksi ja kuumenna teelusikallisessa oliiviöljyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaalea leipä, hiivaleipä, vesi, hiivaleipäjauho 25g57kcal1.8g10.3g0.7g0.8g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Paprika keltainen 13g3.8kcal0.1g0.6g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g13g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Abba Tonnikala Auringonkukkaöljyssä19g34kcal4.7g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g237kcal13.8g24.2g8.6g2.8g
Valittu annoskoko84g119kcal6.9g12.1g4.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna42g59kcal3.5g6.1g2.2g0.7g
Arvot/100g100g141kcal8.2g14.4g5.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87850