Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha22g36kcal4.2g0g2.2g0g
Kaali, valkokaali44g9kcal0.5g1.5g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.2g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Ohrasuurimo 2.2g7kcal0.2g1.4g0g0.2g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g152kcal10g7.4g9g2.8g
Valittu annoskoko84g76kcal5g3.7g4.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna42g38kcal2.5g1.9g2.3g0.7g
Arvot/100g100g90kcal6g4.4g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264423