Ranskalaiset lihapullat

Ohjeen aineet on nyt todella sinnepäin..

Naudan jauheliha, 9 %rasvaa 700gr.

2 kananmunaa.

1 pss Pirkka ranskalainen sipulikeittoaines, ruokalusikallinen korppujauhoja, mausteeksi lisäksi suolaa sekä persiljasilppua.

Tästä määrästä tein 26 kappaletta reilun kokoisia lihapullia.

Yhteen ruoka-annokseen 4-5 lihapullaa, painoa yhteensä n. 104 -140 gr.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha31g51kcal5.8g0g3.1g0g
Ranskalainen sipulikeitto, annos 2,5 dl Kypsennetty (Blå band), annos 250g35g8.4kcal0.1g1.8g0.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 8.7g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)8.7g11kcal1g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana167g145kcal14g4.6g8g0.2g
Valittu annoskoko84g73kcal7g2.3g4g0.1g
Annoskoko puolitettuna42g36kcal3.5g1.2g2g0.1g
Arvot/100g100g87kcal8.4g2.7g4.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398806